MENÜ
Cserven Gábor
Életvezetési Tanácsadó, 
Metafizikai Tréner,
Terapeuta-Speciális Tanácsadó
************************
Bejelentkezés:
gabor.cserven@gmail.com
06-30-2288-369


Bemutatkozás


  "A biztonság többnyire csupán egy babonának tekinthető, mivel a természetben soha  sem fordul elő, és az emberek életében sem tapasztalható. Hosszú távon a veszélyt elkerülni semmivel sem biztonságosabb, mint szembefordulni vele. Az élet egy merész vállalkozás, vagy egy nagy semmi."
(Helen Keller, siket-vak amerikai írónő)


Az élet folyamatos mozgás. Ami élő az mindig mozgásban és változásban van. Az életet élni és főként megélni egy dinamikus folyamat, ami mindig új és új kihívások elé állít minket. Saját tapasztalatból tudom, hogy ha meg is születik bennünk a változás iránti igény, a kezdeti lépések megtétele nagyon nehezen megy egyedül. 

Szembe kell néznünk félelmeinkkel, le kell küzdenünk bizonytalanságunkat, és tudnunk kell szabad teret engedni a változásnak, ami folyamatosan felszínre akar törni az életünkben. Boldognak, egészségesnek lenni, teljes életet élni nem kiváltság, hanem az ember alapvető joga és szükséglete. 

Az út amin segítőddé válhatok egy belső utazás. Az én szerepem ebben a folyamatban, hogy könnyítsek a terheiden, támogatód, társad, legyek a megoldás felé vezető úton.

     "A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke." 
     (Vermon Law)

Komoly hangsúlyt fektetek önismeretem folyamatos fejlesztésére, belső békém kialakítására. Hiszek a test-lélek-szellem egységében, abban, hogy az ember nem képes a teljességtől elkülönülten, részekre szakadva élni az életét. Elvárás és itélkezés mentesen tekintek emberi kapcsolataimra. Hiszek abban, hogy elakadásmentes életvezetésünkhöz szükséges energiáinkat, a rendezett családi háttér, és az ősök tisztelete biztosítja számunkra. 

Meggyőződésem szerint minden emberben ott él az alapvető jóság, és tisztaság, a szabad és teljes élet megélésének képessége. Mindenki szeretné, hogy szeressék és képes legyen szeretetet adni. Ez iránti elkötelezettségem mozgat a tanácsadói, lelki segítői munkámban.

 Mi az amivel megismerkedtem utam során? 

  • Előadásokat hallgattam a Természetes Gyógymódok Tanácsadó képzés keretein belül

  • Előadásokat hallgattam Transzperszonális pszichológia témában

  • Csoportos és egyéni önismereti foglalkozásokra jártam, és járok jelenleg is

  • Elvégeztem a Pránanadi 1. és 2. fokozatát

  • Projektív rajzvizsgálati módszereket tanultam, ezen belül tematikus és nem tematikus módozatokat egyaránt

  • Elvégezetem Bata Anikónál a Lélekmasszázs Tanfolyamot

  • Metafizikai Tréner, Terapeuta-Speciális Tanácsadóként végeztem kiváló minősítéssel

  • Selfness Életvezetési Tanácsadóként végeztem kiváló minősítéssel, mely képzés a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának közreműködésével zajlott 

  • Részt vettem Feldmár András kurzusán amelyen megismerkedtem a Feldmár féle terápia gyakorlatával és elméletével

  • Jelenleg a budapesti Hellinger Intézetben végzem a tanulmányaimat, mint Család- és szervezetállító terapeuta

Hiszek abban, hogy egy életvezetési tanácsadó nem csak a megtanult ismeretei alapján, illetve azok felhasználásával tud segíteni a kliensének, hanem a saját életvezetésével is mintául kell szolgáljon. 

     "Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat,  vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt."
(Antoine de Saint-Exupéry)

Gyere, és szálljunk vízre együtt!

Garantálom, hogy egy életre szóló élmény lesz! 

 

"Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek!"

 

 

 Vissza a lap tetejére

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet