MENÜ
Cserven Gábor
Életvezetési Tanácsadó, 
Metafizikai Tréner,
Terapeuta-Speciális Tanácsadó
************************
Bejelentkezés:
gabor.cserven@gmail.com
06-30-2288-369


Párkapcsolati tanácsadás


A párkapcsolat egy igen fontos motorja életünknek. Varázslatos élményekkel és csodás pillanatokkal képes megajándékozni a benne résztvevőket. Olykor azonban előfordul, hogy valami oknál fogva a varázslat megszűnni látszik. A szeretetükben szilárd nő és férfi bizonytalanná válik, és valami eddig ismeretlen dolog kezd belopakodni a kapcsolatukba. Amit eddig sikerült az eredményesnek hitt módszerekkel megoldani, most nem hozza meg az elvárt eredményt. Ha a kialakult helyzet meghaladja mindkettőjük erejét, akkor célszerű igénybe venniük a párkapcsolati tanácsadást.

A Párkapcsolati tanácsadáson a párok kapcsolatában megjelenő problémákat és konfliktusokat tárjuk fel és tudatosítjuk. A párkapcsolat minden szakaszának megvannak a maga “fordulópontjai” amelyek változást hoznak a párok életébe, és ezeket a párok megoldhatják jól, sikeresen, és gazdagodhatnak általa, vagy rosszul, és akkor tanácsadásra, segítségre, támogatásra szorulnak.

A tanácsadás során, olyan módszereket tanulnak a párok, amellyel ők nyíltan és őszintén tudják a problémáikat megbeszélni. A másik megértését és elfogadását tartjuk szem előtt, emellett együttműködésre, mindkettőjük számára elfogadható kompromisszumok megkötésére keresünk közösen megoldásokat. A megjelenő, és esetleg ki nem mondott negatív érzéseket, haragot megismerik a tanácsadás során, aminek közösen megkeressük az okát, és a problémák megoldásában nyújtok támogatást.

A beszélgetések során a kapcsolat erősségére, pozitív oldalaira világítunk rá, ezáltal a pár kiteljesedik, mert megérzik, hogy ők ketten képesek kimászni a válságból, hogy ketten együtt képesek megújulni, fejlődni.
A Párkapcsolati tanácsadás jelenre és a jövőre fókuszál, megkezdéséhez mindkét fél motivációja szükséges, hogy akarja, és benne legyen a változtatási, fejlődési folyamatban.

Milyen párkapcsolati problémákkal fordulhat hozzám

  • Félelem a szembesüléssel, hogy már a másik nem vonzó számomra, vagy hogy már nem szeretem

  • Magányosnak érzem magam a kapcsolatomban

  • Úgy érzem, mindent én viszek a vállamon a kapcsolatunkban és a párom semmit sem tesz

  • Folyamatos veszekedések, konfliktusok vannak köztünk, melyek egyre csak durvulnak

  • Folyton vitatkozunk egymással minden kis apróságon

  • Elváljak vagy legyek türelmesebb a társammal? Van még remény az együtt maradásra?

  • Megcsalt a Párom. Elhagyjam vagy próbáljuk újrakezdeni a kapcsolatunkat?

  • Régóta nincs szex a kapcsolatunkban

  • A kapcsolatunk kiégett, elhidegültünk egymástól. Szeretném újra élvezni az együttlétet


Hogyan zajlik a Párkapcsolati tanácsadás?

Egy alkalom 60-90 perc, és általában 5-10 alkalom elősegíti a változást, a fejlődést és a tudatosulást. Az első beszélgetés mindig az “ismerkedésé”, ez alatt szeretnék minél teljesebb képet kapni a pár működéséről, a kommunikációjukról, és az esetleg köztük zajló játszmákról.  A pár megismerhet engem, benyomásokat kaphat. A tanácsadás egy “biztonságos tér”, ahol mindennek jelentősége van, és mindent ki is lehet mondani. Nincs értékelés, tehát a párnak megvan a szabadsága arra, hogy bármit elmondhasson, amit fontosnak érez.
A további alkalmakkor első lépésben meghallgatom, hogy “mit hoz” a pár az órára, milyen új problémák merültek fel, mi foglalkoztatja őket jelenleg, és az óra második részében a cél elérésére fókuszálunk különböző módszerekkel. Akkor ritkítjuk a találkozásokat, ha a pár már érezhetően jól működik együtt, képes már maga irányítani a köztük zajló folyamatokat.

A párkapcsolati tanácsadás díja: 5.000 Ft./alkalom

Amenyiben párban érkeztek: 8.000 Ft./alkalom

Időpont egyeztetés telefonon, vagy e-mailben történhet.

Telefonszámom: 06-30-2288-369

E-mail: gabor.cserven@gmail.com

A tanácsadás helyszínre vonatkozó további információkat a Kapcsolat menüpontra kattintva kaphat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet